Järjestäjä

Fazer Leipomot Oy, y-tunnus 1972442-0, osoite: PL 17, 00941 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Fazer”).

Ketkä voivat osallistua?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään yli 18-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

Miten kampanjaan osallistutaan?

Kampanja alkaa 4.10.2019 ja päättyy 11.10.2019. Kampanjaan osallistutaan kommentoimalla Reissumiehen Facebook-postaukseen.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme yhden matkarepun tuotepalkintoineen. Yhden palkinnon arvo on n. 130 €. Palkinnon voittaja arvotaan 11.10.2019. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä Facebookissa. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 5 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista. Fazerilla on oikeus julkaista voittajan etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain  Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Henkilötietojen käsittely ja järjestäjän vastuu

Fazer vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä antaa tiedon palkinnosta ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen. Fazer ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien mukaan kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.