Järjestäjä

Fazer Leipomot Oy, y-tunnus 1972442-0, osoite: PL 17, 00941 Helsinki (jäljempänä ”Järjestäjä” tai ”Fazer”).

Ketkä voivat osallistua?

Kampanjaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, vähintään yli 18-vuotiaat henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

Miten kampanjaan osallistutaan?

Kampanja alkaa 6.8.2019 ja päättyy 11.8.2019. Kampanjaan osallistutaan kommentoimalla Oululaisen Facebook-postaukseen.

Palkinnot ja niistä ilmoittaminen

Kaikkien kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan 5 kpl 2 pääsylipun pakettia Mielensäpahoittajan festivaalille. Yhden palkinnon arvo on 87 €. Palkinnon voittajat arvotaan 12.8.2019. Voittajille ilmoitetaan yksityisviestillä Facebookissa. Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 5 päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja Fazerilla on oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajalle yhdessä sovitulla tavalla. Fazerilla on oikeus julkaista voittajan etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Henkilötietojen käsittely

Fazer vastaa kampanjaan liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Muut ehdot

Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen. Fazer ilmoittaa kampanjasivuilla ja mahdollisuuksien mukaan kampanjan markkinointikanavissa, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.