Bränditutkimus: Reissumies & Jälkiuuni

Alla on väittämiä ja kysymyksiä koskien Reissumiestä ja Jälkiuunia. Vastaa väittämiin intuitiivisesti ja rennosti. Täytä lopuksi yhteystietosi, niin lähetämme sinulle kiitokseksi etukoodin Fazer Store-verkkokauppaan. Kysely on avoinna 16.-19.11. välisen ajan. Kyselyn tarkemmat säännöt näet täältä.

Reissumies_2018_750x450px.jpg

Kuvaus:

Arjen kiireessä tarvitaan energiaa. Reissumiehestä saa hetkessä hyvää syötävää joka lähtöön, joka on parempaa kuin kaiken maailman pikaruokahöttö. Sitä kannattaa olla aina saatavilla. Reissumies on paitsi jännittävä ja energinen, myös hyvä lähimmäinen. Arvostan, että tässä välillä tosi sekavassa ja järkensä menettäneeseen maailmassa joku ottaa ja kantaa vastuuta paitsi itsestään myös heikommin pärjäävistä lähimmäisistään. Arjen sankaruus on sitä, että uskaltaa toimia oikein ja hyvän puolesta silloin, kun moni muu vain katselee poispäin ja koettaa luistaa tilanteista.

1 5

Elämäni on hektistä ja kaipaan nopeaa energiaa, jotta pystyn hoitamaan hommani mahdollisimman hyvin.

1 5

Joskus minusta tuntuu, ettei minulta löydy voimaa ja rohkeutta puhua minulle tärkeiden asioiden puolesta.

1 5

Väittämä: Reissumies auttaa jaksamaan läpi jokapäiväisten haasteiden ja tehtävien. Se on nopeampaa, terveellisempää ja maukkaampaa kuin pikaruoka.

 

1 5

Väittämä: Reissumies nousee puolestasi vääryyksiä vastaan ja tarttuu jokapäiväisiin tärkeisiin puheenaiheisiin. 

1 5

Tarina:

Reissumies on hyvä leipä. Se on ulkoisesti vahva ja luonteeltaan pehmeä sekä lempeä: se haluaa käyttää maskuliinisen voimansa ja energiansa ihmisten auttamiseen. Reissumies on valmis puolustamaan heikompia silloinkin, kun suurin osa meistä valitsee katsoa muualle. Reissumies auttaa kiireistä ihmistä keskellä vauhdikasta päivää, antaa energiaa ja tsemppiä jaksaa vielä eteenpäin. Vaikka Reissumies on ollut täällä pitkään, se on silti tiukasti ajassa kiinni. Terveellinen perusruoka ja liikkuva elämäntapa pitävät hänet aina nuorena. Reissumieheen tarttuu mielellään tietäen, että sen kanssa ollaan aina reilusti hyvän puolella.

Hyvän puolesta.

1 5

 

Jalkiuuni_banneri750x450.jpg

Kuvaus:

Minulla on omalaatuinen, suomalainen, maku ja olen ylpeä siitä. Vain suomalaiset voivat ymmärtää nokialaisen heiton maailmanmestaruuskisoja tai yhteisesti hiljaisuudessa vietettyä ruokahetkeä. Arvostan alkuvoimaisuutta ja luonnonpuhtautta suomalaisuudessa. Tiedän ne yksinkertaiset perusainesosat, josta Jälkiuunini on tehty. Pidän vähän sitkeämmästä leivästä. Minulla on hyväsydämistä jäyhää kanttia olla omaa mieltäni asioista. En tyydy elämässä keskinkertaiseen, vaan vaadin aina parasta.

1 5

Väittämä: Jälkiuuni on aito ja ainutlaatuinen leipä keskinkertaisten tuotteiden maailmassa.

 

1 5

Väittämä: Jälkiuuni pysyy aina alkuperäisenä, rehellisenä ja vahvana leipänä. Se edustaa hyvin pelkistettyä ja luonnollista suomalaista kulttuuria.

1 5

Tarina:

Jos suomalainen ihminen olisi leipä, se olisi Jälkiuuni. Jälkiuunissa asuu kansakunnan myyttinen sielu: se on sitkeä, yksinkertainen ja lempeä. Se on mitä on, eikä siihen tarvitse lisätä mitään muuta. Se ei tee itsestään numeroa ja siitä syntyy sen karisma: kun ollaan kahden kesken, se hallitsee hiljaisesti pöytää. Ulkomaalaiselle Jälkiuuni on erikoinen kuin nokialaisen heiton maailmanmestaruuskilpailut tai uiminen jäiseen järveen hakatussa avannossa. Vaikea sen viehätystä on selittää. Sille täytyy antautua ja sitten siitä joko tykkää tai ei. Jälkiuunia ei ole koskaan tarkoitettu lapsille tai keskitien kulkijoille, vaan ennen kaikkea se on nautiskelijoiden leipä. Se on tehty ihmisille, jotka hakevat elämässään jotain muuta kuin sitä tavallista pullamössöä – aitoutta ja rehellistä luonnetta.

Sitkeä suomalainen.

(Tämän suomalaisempaa ei ole.)

1 5
Kuinka usein syöt Reissumies- ja/tai Jälkiuuni-leipää?

Kiitos kyselyyn vastaamisesta! Täytä lopuksi vielä yhteystietosi, niin saat etukoodin Fazer Storeen.

Etunimi *
Tarkista kenttä
Sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Hei olet jo kirjautunut sisään, osallistu kampanjaan
Sähköpostiosoitteellasi löytyi MyFazer-käyttäjätili
Jatka kirjautumatta
*
{{policyFootnote}}

| |

Valitettavasti kampanja on päättynyt eikä osallistuminen ole enää mahdollista.