Ainekset

1 Oululainen Pullava viipaloitu pitko
1 dl maitoa
1 tl  vaniljasokeria
½ dl vadelmahilloa
 2 dl kuohukermaa
1 prk (200 g) maitorahkaa
1 rkl sokeria
  Marjoja tai hedelmiä (esim. vadelmia ja pensasmustikoita tai kiiviä, mangoa ja banaania)
  Tuoretta minttua koristeluun

Tee näin

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita maitorahka kerman joukkoon. Mausta sokerilla.

Aseta Pullava-viipaleita tarjoiluvadille. Sekoita maito ja vaniljasokeri ja kostuta pullavipaleet seoksella. Lusikoi pullapohjan päälle hilloa, kerman ja rahkan seosta. Sekä marjoja tai hedelmiä. Aseta päälle toinen kerros pullaviipaleita, kostuta ja täytä. Tee halutessasi vielä kolmas kerros. Viimeistele kakku marjoilla tai hedelmäpaloilla sekä tuoreella mintulla.