Kaikki Oululaisen tuotteet tehdään Suomessa kotimaisella ammattitaidolla.

Ruisleipien, pullapitkojen, hapankorppujen ja muiden Oululaisen leipomotuotteiden valmistus työllistää satoja suomalaisia ympäri Suomen.

Suurin osa ruisleivistä kuten Reissumies- ja Jälkiuuni-leivät leivotaan Lahdessa. Sieltä tulevat myös aidot ja alkuperäiset Oululaisen hapankorput.

Reissumies Tosi tumma leivotaan Oulussa

Reilu paahtoleivät leivotaan Vantaalla kuten myös uusi Reissumies Ruissämpylä. Suuren suosion saavuttanut Reissumies Tosi tumma on peräisin Oulusta. Napakymppi-kääretortut loihditaan taas Länsi-Suomessa, Ulvilassa.

Kaikki Pullava pitkot leivotaan Lahdessa. Oululainen pitkojen pitkot ovat niinikään lahtelaista alkuperää. Ne letitetään käsin alusta loppuun.