Reissumies leivotaan Lahdessa 100 % kotimaisista raaka-aineista.

Reissumies - aidosti kotimainen

Reissumies-leivät leivotaan Lahden Leipomossa, missä ne on tehty koko 42-vuotisen historiansa ajan. Kaikki Reissumiehet leivotaan edelleen Lahdessa, lukuun ottamatta Reissumies Kauraa ja Reissumies Ruissämpylää, jotka valmistetaan Vantaalla. Lahden leipomo on Reissumiehen koti.

Kaikki Reissarin valmistukseen käytetyt ainesosat ovat kotimaisia. Suomalaisilla pelloilla kypsytetty vilja jauhetaan Fazerin omassa myllyssä Lahdessa, josta se kulkeutuu kivenheiton päähän Lahden leipomoon Reissumiehen raaka-aineeksi. Voidaankin puhua todellisesta lähiruoasta. 100 % kotimaisista ainesosista leivotut Reissumiehet tehdään suurella ylpeydellä ja raudanlujalla ammattitaidolla – mutta ennen kaikkea rakkaudesta herkulliseen leipään.

Suomalaisuus on Reissumiehen DNA:ssa

Jos Lahden leipomo edustaa Reissumiehelle kotia, edustaa Reissumiehen isää Kari Näveri. Näveri on työskennellyt koko lähes 40 vuotta kestäneen uransa Reissumiehen parissa. Hän tuntee Reissumiehen kuin omat taskunsa ja on ollut mukana kaikissa sen elämänkaaren vaiheissa. Kysyimme Karilta, mitä hänen mielestään kotimaisuus merkitsee Reissumiehelle. ”Se on kaiken A ja O”, Kari sanoo. ”Se on todella tärkeää.” Reissumies edustaakin suomalaisuutta parhaimmillaan: aitoutta, rehtiyttä ja puhtautta. Ihan perusraaka-aineista, eli rukiista, vedestä, ja kunnon raskista syntyy meidän kaikkien rakastama leipä, kun ainesosat ovat laadukkaita ja tulevat läheltä.

On harvinaista tavata suomalaista, joka ei olisi kuullut Reissumiehestä. Niin merkittävä kotimainen tuote se on. Reissumies on jo neljä vuosikymmentä ollut tärkeä osa suomalaisten aamu-, välipala- ja iltapalapöytiä, eväsretkiä ja työpäiviä. Se on kulkenut mukana suomalaisten arjessa monen sukupolven yli. ”Suomalaisuus on aina ollut Reissumies-leivän ytimessä. Suomalaisuus ei tarkoita pelkästään kotimaisia raaka-aineita tai valmistusta Suomessa. Reissumieheen kiteytyy suomalainen ainutlaatuisuus ja ylpeys olla sitä mitä olemme. Voidaankin sanoa, että Reissumies on kaikkien meidän leipä. Varmasti lähes jokaisella suomalaisella on jokin muisto johon liittyy Reissumies”, sanoittaa Reissumiehen markkinointipäällikkö Ari Ahola.