Syksyn toivotuin maku, valkosipuli, on rantautunut Jälkiuunilastujen tuokkoseen!

Siitä saakka, kun ohuet ja rapeat Oululainen Jälkiuunilastut päätyivät ensimmäistä kertaa kauppoihin syksyllä 2017, on valkosipuli ollut makutoiveiden kiistattomin ykkönen. Syksyllä 2018 toiveet kävivät toteen, kun toimme kauppoihin klassikkomakujen, Merisuolan ja Ruohosipulin rinnalle Kynsilaukan.

Jälkiuunilastut sopivat nautittavaksi sellaisenaan tai lisukkeiden, kuten dippien, kastikkeiden tai juustojen kera. Osa täydentää niillä keittojen makua krutonkien tapaan, tai korvaa lastuilla esimerkiksi maissilastut tex mex -ruoissa.

Lastujen aito maku syntyy Oululaisen omasta taikinajuuresta ja pitkästä paistosta lempeässä uunin jälkilämmössä. Oululainen Jälkiuunilastut on valmistettu Suomessa, 100% kotimaisesta viljasta.