JÄRJESTÄJÄ
Fazer Leipomot Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y-tunnus: 1972442-0

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN
Kampanja alkaa torstaina 20.7.2017 kello 15:00 ja päättyy perjantaina 21.7.2017 kello 15:00. Voit osallistua kampanjaan kommentoimalla Oululaisen Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/Oululainen.leipomo/) julkaistun kilpailupostauksen kommenttiosioon paikan, jossa mieluiten herkuttelisit Pullavalla.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme yhden Helkama Jopo 50 1v 24 tuuman polkupyörän (arvo 445,00 euroa). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

Kampanjan voittaja arvotaan Fazerin toimesta 21.7.2017. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä seitsemän päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Palkinto toimitetaan voittajalle voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 
Fazer käsittelee kilpailuun osallistuneiden tietoja vain arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Fazer ei tallenna kampanjaan osallistuneiden henkilöiden henkilötietoja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kampanja ei ole Facebookin tukema tai hallinnoima. Osallistumalla kilpailuun vapautat Facebookin kaikesta vastuusta. Kampanjan sääntöjen lisäksi Fazer ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook-palvelun käyttöehtoja ja sääntöjä.