JÄRJESTÄJÄ
Fazer Leipomot Oy (”Fazer”), Fazerintie 6, 01230 Vantaa
Y-tunnus: 1972442-0

KETKÄ VOIVAT OSALLISTUA
Kampanjaan voivat osallistua kaikki yli 16-vuotiaat henkilöt, joilla on pysyvä osoite Suomessa, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kampanjan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.

MITEN KAMPANJAAN OSALLISTUTAAN
Kampanja alkaa 1.6.2017 ja päättyy 15.8.2017.

Voit osallistua kampanjaan osoitteessa pullava.fi täyttämällä kampanjalomakkeen ja valitsemalla Pullava-mauista suosikkisi.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN
Kampanjaan osallistuneiden kesken arvomme kolmekymmentä Helkama Jopo 50 1v 24 tuuman polkupyörää (arvo 445,00 euroa/kpl). Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Kampanjan voittajat arvotaan Fazerin toimesta 18.8.2017. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamia yhteystietoja käyttäen. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kahden viikon kuluessa arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Palkinnot toimitetaan voittajalle suoraan valmistajalta voittajien ilmoittamiin osoitteisiin. Järjestäjä vastaa palkinnon toimituskustannuksista.

Fazerilla on oikeus julkaista voittajien etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Fazerin sivustoilla ja sosiaalisen median kanavissa.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY 
Fazer käsittelee kilpailuun osallistuneiden tietoja vain arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Henkilötietoja voidaan käsitellä myös suoramarkkinointitarkoituksiin osallistujan luvalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Fazerin verkkopalveluiden rekisteriselosteesta.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Fazer vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Osallistuja vapauttaa Fazerin sekä kampanjan järjestämiseen osallistuneet mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Fazerin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Fazer ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

MUUT EHDOT
Jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Fazerilla oikeus hylätä osallistuminen.

Näillä kampanjasivustoilla ilmoitetaan, mikäli joudumme tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan, saatavuuteen tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen. Fazer pidättää itsellään oikeuden tehdä kampanjaan ja sääntöihin sellaisia muutoksia, jotka eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan.

Kampanja ei ole Facebookin tukema tai hallinnoima. Osallistumalla kilpailuun vapautat Facebookin kaikesta vastuusta. Kampanjan sääntöjen lisäksi Fazer ja osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebook-palvelun käyttöehtoja ja sääntöjä.