Oululainen Reilu Futissämpylä on maistuva moniviljasämpylä, jossa on vähemmän suolaa mausta tinkimättä.

Tämän mahdollistaa Valio ValSa® Maitosuola, joka on suola maidon luontaisista mineraaleista. Maitosuolan mukana saat kaliumia, joka edistää lihasten normaalia toimintaa osana monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tämä uusi innovaatio takaa hyvän maun ja samalla suolan käyttöä voidaan vähentää merkittävästi.

Maitosuola on herasta valmistettu maidon luontaisia mineraaleja sisältävä raaka-aine, joka tuo tuotteeseen suolan makua ilman suolan haitallista natriumia. Maitosuolassa on 80 % vähemmän natriumia kuin tavallisessa suolassa.

Maitosuola sisältää maidon heran luonnollisia mineraaleja kaliumia, jodia, magnesiumia ja kalsiumia. Natriumia maitosuolassa on 80 % vähemmän kuin tavallisessa ruokasuolassa. Maitosuolan kalium edistää lihasten normaalia toimintaa ja auttaa hallitsemaan verenpainetta. Maitosuola valmistetaan maidosta, joten siitä valmistelut tuotteet eivät sovellu herkille maitoallergisille. Maitosuola ei kuitenkaan sisällä laktoosia.

Monet kuluttajista arvioivat saavansa päivittäin liikaa suolaa, erityisesti moni on huolissaan lasten suolan saannista. Oululainen Reilu Futissämpylä on takuuvarma lasten suosikki ja sopii hyvin terveelliseen ja herkulliseen välipalaan.