Reissumiehen Twitter-chat 3.11. klo 11–12

Twitterissä keskustellaan nuorten syrjäytymisestä ja sen ehkäisemisestä torstaina 3.11. klo 11–12

Reissumiehen järjestämässä Twitter-chatissa keskustellaan siitä, miksi niin moni nuori on muuttunut yhteiskunnalle näkymättömäksi ja miten voisimme auttaa nuoria löytämään oman polkunsa.

Reissumies haastaa myös sinut keskustelemaan! Kaikille avoin keskustelu käydään Twitterissä tunnisteilla #mitäsullekuuluu ja #reissumies torstaina 3.11.2022 klo 11–12.

Keskustelukysymykset ovat:

K1: Mitä nuorille kuuluu?
K2: Suomessa yli 50 000 nuorta on muuttunut yhteiskunnalle näkymättömäksi. Mitä ajatuksia tämä herättää?
K3: Miten nuorten ääni saataisiin paremmin kuuluviin yhteiskunnassa?
K4: Millaisin konkreettisin keinoin nuoria voitaisiin auttaa?
K5: Miten itse voisit tukea lähipiirisi nuoria paremmin?

Näin osallistut chat-keskusteluun:

Reissumies twiittaa tililtä @FazerGroup tunnisteilla #mitäsullekuuluu ja #reissumies

torstaina 3.11. klo 11–12. Keskustelun runkona toimivat yllä olevat kysymykset, jotka @FazerGroup twiittaa samassa järjestyksessä chatin aikana. Voit halutessasi valmistautua keskusteluun ennakkoon.

Osallistuminen keskusteluun on helppoa! Twiittaa näkemyksesi omalta tililtäsi ja käytä twiitissäsi tunnistetta #mitäsullekuuluu ja #reissumies. Lisää twiitin alkuun kysymyksen numero.

Esimerkkivastaus:

K4: Ei tehdä oletuksia siitä, että jokin ”nyt vaan kuuluu nuoruuteen”, vaan ollaan aidosti läsnä, kun nuorella on jotain kerrottavaa. #mitäsullekuuluu #reissumies

Voit myös kommentoida vapaasti muiden twiittaajien keskustelunavauksia. Keskustelun seuraaminen onnistuu Twitterissä hakemalla tunnisteita #mitäsullekuuluu tai #reissumies. 

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!