Reissumies_OmanTienKulkija_HEADER_Hahmot_FINALFINAL.png

 

Eläköön Reissumiesten erilaisuus

 

Jokaisella on oma polkunsa kuljettavana. Se tekee meistä kaikista oman elämämme Reissumiehiä. Vahvimmat meistä auttavat myös kanssakulkijoitaan eteenpäin.

Haluamme nostaa esiin joukon erilaisia Reissumiehiä. He ovat kaikki kulkeneet erityisen matkan. Kokemuksistaan voimaantuneina he auttavat nyt muita, antavat voimaa ja tukea.

Tervetuloa tutustumaan uusiin Reissumiehiin. Löydät heidän tarinansa alta.

 

 

Reissumies_OmanTiensaKulkija_Pike_FINAL.jpg

PastoriPike

Artisti, valmentaja

 

Piken tie on kulkenut rankasta nuoruudesta suosituksi artistiksi ja futisvalmentajaksi. Samalla hän toimii positiivisena esimerkkinä lähiönuorille.

Reissumies_OmanTiensaKulkija_Marko_FINAL.jpg

Marko Jantunen

Kiekkolegenda ja päihdetyön ammattilainen

 

Leijona, joka kävi läpi päihdehelvetin ja käveli sieltä ulos muuttuneena miehenä. Nyt hän pyrkii auttamaan päihderiippuvaisia takaisin elämään ja kiertää puhumassa kouluissa.

 

Reissumies_OmanTiensaKulkija_Dakota_FINAL.jpg

Dakota Robin

D&I-konsultti, puhuja ja transnuorten tukihenkilö

 

Dakota Robin haluaa olla positiivinen esikuva transnuorille. Näyttää maailmalle, että transihmisen tarinan ei tarvitse olla kärsimystarina. Samalla hän konsultoi yrityksiä monimuotoisuuden kehittämisestä työyhteisössä.

Fazerin teettämän kyselytutkimuksen* mukaan lähes puolet suomalaisista miehistä kokee, että mieskuva on ahdas. Ikoninen, useiden suomalaisten rakastama Reissumies haluaa laajentaa edustamaansa mieskuvaa monimuotoisemmaksi, jotta yhä useampi kokisi olevansa hyväksytty sellaisena kuin on. Reissumies saa pakkauksiinsa uudet kasvot syksyn kampanjan ajaksi.

Kampanjan inspiraationa on toiminut yksi Fazerin arvoista ”pohjoinen vapaus”. Se tarkoittaa, että tuemme Fazerilla jokaisen ihmisen vapautta olla juuri sellainen kuin hän on ja oikeutta tehdä omat elämänvalintansa. Haluamme edistää erilaisuuden hyväksymistä, monimuotoisuutta ja tasa-arvoa – ja saada aikaan keskustelua aiheesta. Nyt näiden asioiden puolesta puhuu Reissumies.*Fazer teki kyselytutkimuksen mieskuvasta lokakuussa 2021 yhdessä Norstatin kanssa. Vastaajina yli 800 suomalaista 15–75-vuotiasta miestä valtakunnallisesti.

reissumies_logo_keltainen.png