PastoriPiken perhe muutti Kongosta Suomeen ja Itä-Helsinkiin hänen ollessa vielä lapsi. Hänellä oli Reissumiehen elkeitä jo poikana: reipas menemisen maku ja tekemisen tarmo olivat jo lapsuudessa vahvasti läsnä.

Eläväinen miehenalku oli aina menossa kavereiden kanssa, mutta energia ei kuitenkaan löytänyt aina positiivista kanavaa purkautua, ja tämä aiheutti nuoruusvuosina katuväkivaltaa ja useita muita hankaluuksia, jotka olivat lopulta viedä mukanaan. Se maailma ei kuitenkaan pohjimmiltaan tuntunut oikealta ja lopulta Pike teki päätöksen keskittyä elämän positiivisempiin puoliin.

Rankat vuodet ja kokemukset veivät Piken musiikin pariin ja hän löysi keinon ilmaista itseään ja venttiilin purkaa energiaa tavalla, joka tuntui hyvältä. Vihaisuus ja ahdistus väistyivät hyvän energian edestä. Tämä asenne kuuluu ja näkyy sekä hänen musiikissaan että taiteilijapersoonassaan.

Musiikin lisäksi Piken aika ja energia riittää nuorisotyöhön. Nuorten jalkapallojoukkueen valmentaminen on avannut uuden väylän vaikuttaa yhteisöön positiivisella tavalla. Hän opettaa omalla esimerkillään joukkueen ja ryhmän tärkeyttä ja sitä, että ryhmän jäsenten eroavaisuudet ovat sen vahvuus ja kuinka toisten kannustaminen puhaltaa tuulta yhteiseen purjeeseen.

Kolmen lapsen isänä, ihailtuna artistina ja roolimallina hän pyrkiikin korostamaan positiivisuuden ilosanomaa omille lapsilleen ja seuraajilleen.

Vaikka Piken tie ei ole aina ollut suora, on se luonut suuremman kokemuksen tuoman kaikupohjan, jolla on hyvä rummuttaa hyvää eteenpäin. Isänä reilumman maailman tekeminen lapsille ja nuorille on itsestään selvä tavoite. Hänen tapansa luoda yhteys ympäristöönsä on monin tavoin ainutlaatuinen ja lumoava.