Oululainen Reissumies pukeutui kasvomaskiin ja kantaa kortensa kekoon koronan vastaisessa taistelussa. Maskiin pukeutunut vastuullinen Reissumies on painettu yhteensä miljoonaan leipäpussiin.

Maski-Reissumies-pussit nyt kaupoissa 

Painoimme yhteensä miljoonaan leipäpussiin maskiin pukeutuneen, vastuullisen Reissumiehen. Kampanjan ideana on muistuttaa ihmisiä toimimaan vastuullisesti aikana, jolloin maailmanlaajuinen pandemia koskettaa meitä kaikkia. "Haluamme kantaa yhteiskuntavastuuta ja tehdä kaikkemme, jotta pysyisimme terveinä, ja että Suomi saadaan pidettyä auki ja pyörät pyörimässä. Kasvomaskien käyttö voi vähentää viruksen leviämistä, ja kannustammekin nyt kaikkia suomalaisia käyttämään maskia suositusten mukaisesti”, sanoo Ari Ahola, Reissumiehen markkinointipäällikkö.

Tuoretta ruisleipää ja turvallisia maskeja junamatkustajille

Perjantaina 9.10. jalkauduimme Helsingin päärautatieasemalle jakamaan maskipusseja ja keltaisia Reissumies-kasvomaskeja. Tempaus sai monet syyslomamatkustajat yllättymään iloisesti. Osa matkustajista oli bongannut kampanjan jo etukäteen sosiaalisessa mediassa. 

Vastuullinen Reissumies-tempaus rautatieasemalla
Sekä kasvomaskeja että leipäpusseja jaettin n. 1500 kappaletta.

Maski-Reissarilla varustetut leipäpussit ilmestyivät kauppoihin 5.10., ja ne riittävät noin kolmeksi viikoksi. Hae omasi, kun vielä ehdit!

Vastuullisesti yhdessä.

#maskireissumies